4a edició del festival NATURES

Del samedi 1 al dimanche 2 octobre 2022

Els dies 1 i 2 d'octubre de 2022 tindrà lloc a L'Alzina (Vilanova de l'Aguda) la 4a edició del festival NATURES, organitzat per tragantNATURES.

L'u d'octubre hi haurà l'acció participativa PLANTACCIÓ de Núria Costa, els espectacles DE UNA EN UNA de Mètirca Bárbara i ROJOS de la Cia Miquel Barcelona i el concert MONT CAU d'Arnau Obiols.

El 2 d'octubre acollirà una xerrada PAISATGES TOCATS PER L’ART amb Rosa Cererols; el taller EL VIBRAR DEL COS, LA VEU I LA NATURA amb Ona Mestres. La Visita guiada per l’Alzina MEMÒRIA RURAL amb Carme Marquilles i Dinar popular. El plat fort de la jornada serà el recorregut Itinerant amb propostes artístiques PECES CULTIVADES A L'ALZINA i finalitzarà amb el concert de l'Orquestrina Trama.

El cap de setmana del 15 al 16 d'octubre, realitzaran els laboratoris de creació en format d'estada, adreçats a tothom qui vulgui endinsar-se en l'experimentació les disciplines de la dansa i les arts plàstiques a la natura.

Un dels laboratoris serà 'VIDEODANSA- CÀMERA, COS, NATURA', a càrrec de Marina Tsartsara. L'altre 'LAND ART - TRANSFORMACIONS EFÍMERES' d'Oriol Texidor.

Hi haurà Parades amb productes de proximitat i Servei de bar. Podeu comprar les entrades en línia

  4a edició del festival NATURES
Localité L'Alzina

Catégorie

Ton opinion
Score 0/5 (0 Votes)
Partagez


Comment arriver